Om Transcall AB

Företaget bildades den 1 maj 2010 genom en sammanslagning av Umeås två största växlar, Umeå Taxi och Sverigetaxi Umeå. Företaget tog då namnet Transcall AB, även om det är ett relativt nytt företag så har vi anor från 1930- talet.

Idag är vi en expansiv beställningscentral som har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Vår bas finns i Umeå men vi samarbetar med kunder över hela Sverige.

Vi hanterar många olika datasystem, såsom Holmedal, Frogne, Halda och Flink. Transcall AB har idag ett 30-tal anställda med en bred kunskap inom kommunikation och logistik.
Vi jobbar kontinuerligt med intern utbildning för våra medarbetare, så att vi kan erbjuda den breda kompetens som är vårt signum.

Transcall AB arbetar med modern tekniken inom telefoni och data. Bokningarna sker idag flertalet bokningssystem. Vi hanterar bokningar som kommer via flertal länkar, så som sjukresor, färdtjänst och Flygtaxi, samt bokningar från uppdragsgivarnas webbsidor och webbapplikationer.

Vår målsättning är att i stordrift skapa närhet till våra uppdragsgivares resenärer. Resenärerna skall få bästa tänkbara service och känna trygghet i att deras beställda resor blir korrekt bokade och vidarebefordrad till rätt fordon, med minsta möjliga miljöpåverkan.

Våra uppdragsgivare skall känna att deras kunder blir professionellt bemötta från beställning till faktura.